30 DKK for sengelinned

2 sengeplader (+ekstra)

Fra 1000 DKK

Overnatning under jorden

Nu kan du i sæsonen dele pladsen med flagermusene, som går i hi i 220 døgn. Nær Viborg finder du Daugbjerg Kalkgruber, som giver dig mulighed for en skøn overnatning i naturen.
Toilet og vandhane med koldt vand forefindes i besøgscentret ved gruben. Bålpladsen kan frit benyttes, og brænde kan købes. Du kan køre din bil eller cykel helt frem til besøgscentret ved Daugbjerg Kalkgrube, hvor du kan parkere og overnatte i skovens hyggelige omgivelser.
Da dette er en gammel grube, som er total fredet, skal stedets ånd respekteres. Flagermusene er ligeledes fredet og må ikke røres. Der overnattes i 2 solsenge af god kvalitet med madrasser, dyner og hovedpuder. Der er mulighed for tilkøb af sengelinned, men ellers medbring selv! Vær forberedt på et rustikt ophold, ude i en skov, langt under jorden. Medbring varmt tøj og fornuftigt fodtøj og en lommelygte.

Der er mulighed for ekstra personer, forudsat at ekstra liggeunderlag og sovepose er medbragt.

Priser og booking:

Bookingmuligheder

Du har mulighed for at reservere overnatning på mail@daugbjergkalkgruber.dk eller telefon +45 40 55 17 03 eller +45 97 54 83 33., eller en af nedenstående bookingmuligheder:

Tryk på pilen nedenfor for at booke med campspace

Tryk på pilen nedenfor for at booke med AirBnB

Tryk på pilen nedenfor for at booke med campanyon

BOOK ALLEREDE I DAG

Oplev Skandinaviens ældste kalkgrube